Sajtszűrő+prés 2 kg |
Tároló edény 5l |
Csöpögtető+tároló fa rács |
Hőmérséklet szabályzás |
Hőmérő |
Hőmérő rörzítése |
Hőn tartó edény |
Joghurtos üvegek 250 és 500 g |
Sajt szűrő+prés edény 1 kg |
Sós vizes áztató edény 1kg |
Sajtszűrő+prés 2 kg |
Tároló edény 5l |
Csöpögtető+tároló fa rács |
Hőmérséklet szabályzás |
Hőmérő |
Hőmérő rörzítése |
Hőn tartó edény |
Joghurtos üvegek 250 és 500 g |
Sajt szűrő+prés edény 1 kg |
Sós vizes áztató edény 1kg |
Szia Zsolt!
VálaszTörlésSajtot készítek, megy is mint a karikacsapás, de az érleléssel gondban vagyok. Lakótelep, 5. emelet - szerintem ezzel mindent elmondtam :)
Marad a hűtőszekrény, és az utolsó képen a ventilátoros megoldást nézegetem... mennyire működőképes?
Amit most megkóstoltam, és a saját hűtőmben érlelődött, az kicsit savanyú lett. Persze volt a hűtőben más kaja is, nem is szellőzött, és sima vágódeszkára raktam őket, nem tölgyre vagy bükkre, mert azokat most szerzem be.. szóval ezek miatt lehetett savanyú?
Gondolod, ha beszerzek hűtőt, megcsinálom a ventilátort, kiszedem a rácsokat és tölgy vagy bükk fából készült polcokat rakok bele, ezen kívül semmi más nem lesz a hűtőben a sajtokon kívül, akkor megfelelő lesz érlelésre így a dolog?